De vakantie naar Zuid Frankrijk

Hoi lezerspubliek ik plaats dit verhaal omdat het mij nog altijd erg geil maakt en ik nog steeds altijd dagelijks hete stomende sex heb met mijn tante Carin. Ook nu het jaar 2020 het begon allemaal in het diepste geheim in het begin van het jaar 2000. Achter de rug om van haar zus Irene.

Ik heb 2 tantes van mijn vaders kant Carin en Irene en Carin is het meest geile tante in de zin hoe ze eruit ziet in het najaar van 2000 vroegen mij tantes of ik mee wilde op vakantie volgend jaar naar Zuid Frankrijk in 2001 ik dacht waaaauuuw ja tuurlijk Carin de geilste tante keek mij aan met twinkelende ogen omdat ik dat weekend in dat najaar bleef slapen bij m’n tante Carin dronken we de glazen leeg en zeiden we Irene gedag en kwamen we thuis aan in Carin haar appartementjeeeeee niet heel groot toen zei Karin ik heb maar een bed geen probleem gaf ik aan ik neem de bank wel toen kwam ze op mij af gelopen gaf mij een vurige tongzoen waarbij onze tongen rondjes draaiden in elkaars mond zei ze kom in mijn bed liggen na dat onze kleding uit vloog zat mijn tante Carin op het randje van haar bed en nam mijn enorme dikke grote Lul in haar mond en begon me te pijpen met lange halen mijn ballen sloeg ze niet over ssssssssssssst zei ze Irene mag hier nix van weten mijn voorvocht slikte ze door ik Ik dook naar haar kutje en likte haar schaamlippen en klitje Aaaaaaaaáaaaaaaaachg hmmmmmmmmmmmmmmm JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ik kom stopte 2 vingers in haar kutje spuitend haar kutsappen in m’n mond ik dronk al haar kutsappen op aangezien mijn tante Carin nog maagd was gaf ze aan dat ook Irene nog steeds maagd is hmmmmm zei ik ik stuurde mijn 26 centimeter lang enorme dikke Lul naar haar kutje ik schoof m’n Lul in een keer door haar maagdelijke vliesje Aaaaaaaaáaaaaaaaachg hmmmmmmmmmmmmmmm JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oooeeh Hmmmmmmmmmmmmmmm ga door neuk me lekker hard diep ik deed Wat mij gevraagd wert ik neukte mijn tante Carin stevig door stotend diep in haar kutje Aaaaaaaaáaaaaaaaachg zei ik ik kom oh ja spuit je zaad diep in mij oh oooooooeeeeeef ik voel het in je spuiten diep in jou baarmoeder JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik voel gaf Carin aan aaaaaawhhhhhhhhhh ja mijn pik bleef keihard en Carin kwam op mij zitten ze bereed me heerlijk teder waardoor we samen gillend grommend klaar kwamen door dat ze met kutje Aaaaaaaaáaaaaaaaachg JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oooeeh Hmmmmmmmmmmmmmmm harder riep spoot ze haar kutsappen langs m’n ballen en ik spoot vr de Tweede keer haar baarmoeder vol met mijn zaad ze bleef nog op m’n pik zitten bereed me nog zacht door knedend haar kleine Cup B borsten zuigend aan haar grote uitstekende roze tepels volgde er een vurige tongzoen die eeuwig leek te duren we neukte de hele nacht waar we ook waren op de keuken tafel op de salontafel bankstel we neukte overal in haar huisje in de vroege ochtend wert ik wakker Carin sliep nog ik ging met mijn vinger over haar klitje hmmmmmm ahhhh ontglipte uit haar mond kutje wat al weer zeiknat was en mijn Lul ernstig keihard omhoog stond schoof ik m’n lul in haar kutje en neukte ik Carin in missionaris positie in een hevig tempo klaar.